Libanesisk kylling i pita, med yogurtsaus

 

Yogurtdressing (Labneh)

1 ss tørket mynte

1 finhakket fedd hvitløk

2 dl yoghurt

1 ss olivenolje

1/4 ts paprikapulver

Salt

Bland alle ingrediensene og la blandingen stå kaldt i min. 1 time, så smakene får satt seg.

 

3 kyllingfileter, helst lårfilet i strimler.

Marinade:

1 ss ketsjup

1 ss tomatpurè

1/2 dl olivenolje

1 ss frisk revet ingefær

2 ss sitronsaft

2 fedd finhakket hvitløk

1/4 ts pepper

Bland alle ingrediensene og la kjøttet marinere, minimum 1 time, men gjerne til neste dag. Brun kjøttet i en stekepanne før du legger det i pitabrød, sammen med salat og yogurtdressingen.

Du finner oppskrift på flotte pitabrød her:

https://aperitivomat.blogg.no/1495424371_pitabrd.html

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg