Mammas kalkun med waldorfsalat og fløtesaus

Dette er mammas kalkunrett. Den smaker veldig god og det geniale, er at du lager kjøttet og sausen i samme kjele.

1 kalkunbryst

1 boks rømme

Melk til det akkurat dekker kalkunen

50 g brunost

1 kyllingbuljongterning

3  ss tyttebærsyltetøy

Maisenna

Krydre kalkunbrystet med salt og pepper og brun det i en stekepanne med en god klatt smør.

Legg kalkunen i en kjele. Kok ut av panna med vann. Vannet helles over i kjelen, sammen med rømme, og melk til det akkurat dekker kalkunen. Tilsett brunost, kyllingbuljongterning og  tyttebærsyltetøy. Kok brystet ferdig i sausen. Ta opp og del i skiver. Jevn sausen med maisenna.

Oppskriften på mammas waldorfsalat finner du her

 

Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊

Du kan også følge bloggen på FB

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg