Dette er mammas kalkunrett. Den smaker veldig god og det geniale, er at du lager kjøttet og sausen i samme kjele.
1 kalkunbryst
1 boks rømme
Melk til det akkurat dekker kalkunen
50 g brunost
1 kyllingbuljongterning
3 ss tyttebærsyltetøy
Maisenna
Krydre kalkunbrystet med salt og pepper og brun det i en stekepanne med en god klatt smør.
Legg kalkunen i en kjele. Kok ut av panna med vann. Vannet helles over i kjelen, sammen med rømme, og melk til det akkurat dekker kalkunen. Tilsett brunost, kyllingbuljongterning og tyttebærsyltetøy. Kok brystet ferdig i sausen. Ta opp og del i skiver. Jevn sausen med maisenna.
Oppskriften på mammas waldorfsalat finner du her
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB