Denne kaken er rask å lage og smaker veldig godt.
4 egg
200 g sukker
200 g mandelmel
1 ts bakepulver
200 g smør
150 g melis
150 g Nugatti
1 ss kakaopulver
1 ts salt
4 ss avkjølt kruttsterk espressokaffe.
Pisk egg og sukker til lys og tykk eggedosis. Vend inn mandelmel og bakepulver i eggedosisen. Hell deigen i en rund kakeform (22 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken på rist nederst i ovnen ved 180°C i 30 min.
Avkjøl kaken helt i formen før du løsner den, tar den ut av formen og fjerner bakepapiret.
Miks sammen smør og melis på høy hastighet til du har en hvit og luftig krem. Tilsett Nugatti, kakaopulver, salt og espressokaffe. Bland alt godt sammen og smør det på kaken, eller bruk kremsprøyte.
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB