Nanbrød er en viktig del av et indisk eller pakistansk måltid, og peshwarinan er det aller beste av dem. Om du skal bake nanbrød en eneste gang i livet, er det dette. Det er ikke vanskelig og tar heller ikke lang tid.
500 g hvetemel
1,5 ss sukker
2 ts salt
1/2 pk gjær
5 ss yoghurt
2 ss smeltet ghee eller smør
2 dl lunken melk
Elt sammen Mel, sukker, salt, gjær, yoghurt, smeltet ghee eller smør og lunken melk. La den heve til dobbel størrelse.
Fyll:
70 g smeltet smør
6 ss revet kokos
3 ss rosiner
6 ss mandelflak
1,5 ss sukker
Fyllet lages av smeltet smør, kokos, rosiner, mandelflak og sukker, som blandes og avkjøles.
Del deigen i 8 like emner. Sett dem på bakepapir, dryss lett med mel, dekk med plastfolie og la dem stå i 20 minutter.
Ta hver ball, press litt fyll inn i midten og lukk deigen over. Trykk dem flate med hendene og form dem til tårer på ca. 20x10cm. Legg dem tilbake på bakepapiret. Stek dem i ovnen på full varme til de er brunet og oppblåst.
Holdes varme til servering. Pensle med smeltet ghee eller smeltet smør.
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB