Morell- og kirsebærsaus til vilt, svin eller storfe

Denne sausen er nydelig til all slags vilt, svin og storfe.

1 glass hermetiske kirsebær

1 glass hermetiske moreller

2 kanelbark

100 g sukker

2 ss revet frisk ingefær

2 ss sennep

2 appelsiner, saft og skall av

4 dl kraft, ev. vann og fond

Maisennajevner

2 ts salt

1 ts pepper

 

Hell kirsebær og moreller i en kjele og kok opp. Tilsett kanel, sukker, ingefær, sennep, saft og revet skall av appelsin. La sausen koke i 1 time uten lokk. Klem på bærene, så de blir myke og godt innkokte. Sil av bærene og kanelbarken, rør inn maisennajevner, til konsistensen er fin. Smak til med salt og pepper.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg