Mormors veldig lettvinte og billige pastarett

Mormors veldig lettvinte og billige pastarett er ikke fantastisk, men den er virkelig en av mine barndoms store favoritter. Mormor lagde hele langpanna full og vi spiste som hester. Som voksen tenker jeg at mormors veldig lettvinte og billige pastarett passer best som mat til barna, men når det er sagt, det er absolutt ingen usmak på den.

Kok spagetti etter anvisning på pakken, minus 2 minutter på koketiden. Hell av vannet, tilsett finhakket løk og ketsjup og rør godt. Hell blandingen over i ildfast form, dryss over godt med reven ost, eller osteskiver. Sett formen i ovnen på 200 grader, til osten blir gyllen.

Mens pastaen står i ovnen, bruner du godt med baconbiter i smør i stekepanna. Med en gang du tar pastaen ut av ovnen, heller baconet inkludert stekefettet over, og så er det klart til servering.

Retten kan sikkert gjøres både bedre og sunnere, med litt salat og en bedre saus enn ketsjup, men jeg frister meg til å si nam likevel. Om du har barn eller barnebarn, kommer de til å elske denne retten.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg