Omelett med spekeskinke, sopp og ost

Omelett er enkelt og lage, smaker godt og kan varieres i det uendelige. Denne varianten med spekeskinke, sopp og ost, synes jeg passer ekstra godt som en lunsjrett og er passe til 2 personer.

1 løk, finhakket

1 god neve, sopp i strimler

50 g spekeskinke, strimlet

3 egg

3 ss melk

Salt og pepper

50 g revet ost etter eget ønske

5-10 minitomater, delt i fire

Løken, soppen og spekeskinka brunes i litt smør i stekepanne. Pist sammen egg, melk, salt og pepper og hell over. Dryss over ost og minitomater og sett på lokk. La det kose seg over lav varme, til eggeblandingen stivner og osten har smeltet. Server med godt brød, f.eks. grytebrød, som du finner oppskrift på her.

Nå kan du få tilsendt nyheter fra bloggen, ved å melde deg på HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg