Pasta med kalkun – lettvint restemat

Det blir gjerne litt kalkunrester etter nyttårsaften og her er et forslag til ha det deilige kjøttet kan brukes til.

2 sjalottløk

1 pk sopp i skiver (f.eks. sjampinjong eller aroma)

1 fedd finhakket hvitløk

3/4 ltr. fløte

1 ss kyllingfond

60 g reven parmesan

1 strimlet paprika

1 ts estragon, tørket

1 ts basilikum, tørket

1 ts italiensk krydderblanding

1 neve finhakket bladpersille

400 g kalkunrester i biter

Salt og pepper

Finhakk løken og fres den i 1 ss smør. Tilsett soppen og hvitløken og fres det sammen med løken. Tilsett krydder, fløten, kyllingfond og osten. La det koke til fløten tykner. Tilsett resten av ingrediensene og la det trekke i noen få minutter. Smak til med salt og pepper.

Serveres med pasta etter eget ønske og en persillekvast til pynt.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg