Pastaskruer med indrefilet og blåskimmelsaus

 

Olje/smør

600 g ferdig stekt indre- eller ytrefilet delt i strimler

1 løk, finhakket

2 fedd hvitløk, finhakket

1/2 pakke sjampinjong i skiver

1 ss kyllingfond

4 dl fløte

100 g blåskimmelost

Reven parmesan

Litt urter til pynt, f.eks. timian, basilikum eller oregano.

Nykvernet pepper

Pastaskruer, kokt etter anvisning på pakken.

Fres løk, hvitløk og sjampinjong i en blanding av olje og smør. Tilsett fond, fløte, og blåskimmelost. La det koke til det tykner. Smak til med salt og pepper. Bland inn kjøttet og pasta etter eget ønske. Dryss over reven parmesan,nykvernet pepper og litt urter.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg