Pastissaus – spennende saus til fisk

Denne fiskesausen, med en smak av anis, smaker nydelig til all slags hvit og rød fisk.

Start med å frese 2 finhakkede løk, 3 gulrøtter i terninger, 1 fedd finhakket hvitløk og 1/2 fennikel i terninger i 100 g smør, til løken er mør. Tilsett 2 fiskebukjongterninger og 1 dl hvitvin. Kok til fuktigheten nesten er borte. Tilsett 1 dl Pastis (eller et annet anisbrennevin), 1/3 ltr fløte og 1 boks creme fraiche. Kok opp og tilsett en god neve finhakket kjørvel.

Nå kan du få tilsendt nyheter fra bloggen, ved å melde deg på HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg