Pickles

Farmoren min lagde fantastisk pickles. Jeg har dessverre ikke fått tak oppskriften hennes, men prøver meg stadig frem for å finne den perfekte oppskriften. Denne synes jeg blir veldig god. Jeg bruker gulrøtter i forskjellige farger, men det er ikke nødvendig. Pickles smaker godt, både på brødskiva og til mange slags middagsretter.

200 g gulrøtter, skrelt og skjært i tynne skiver

200 g blomkål, delt i små buketter

100 g sylteagurk, skjært I tynne skiver

2,5 dl eplecidereddik

1 dl sukker

2 ss salt

1 ss hel pepper

1 ss sennepsfrø

Kok opp eddik, sukker, salt, pepper, sennepsfrø og 1,5 dl vann, rør innimellom. Legg sylteagurk, gulrøtter og blomkål lagvis i et norgesglass, eller krukke. Hell den kokende laken over grønnsakene og la det avkjøle seg til romtemperatur. Sett på lokk og oppbevar i kjøleskap i minst 2 døgn før servering.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg