Jeg har valgt å servere med båtpoteter, men du kan gjerne bruke kokte eller potetmos også.
200 g reinsdyrfilet per pers
2 ss smør
2 finhakkede løk
1 boks rømme
3 dl fløte
2 pk sopp i skiver
4 ss viltfond
2 ss jegermiks (krydder)
1 dl solbærsirup
Salt og pepper
Løken stekes i en kjele, på lav temperatur i smøret til det har fått fin brunfarge. Mot slutten tilsettes soppen. Tilsett resten av ingrediensene og la det koke i 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
Reisdyrfiletene krydres med salt og pepper før de grilles i 2 minutter på hver side.
Serveres med f.eks. blomkål.
Båtpoteter finner du oppskrift på her:
http://aperitivomat.blogg.no/1470374416_deilig_reinsdyrbiff_m.html
Du finner oppskrift på en pefekt potetmos her:
http://aperitivomat.blogg.no/1501146244_perfekt_potetpur.html
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB