Denne forretten er en av mine favoritter. Om du synes den blir litt for sterk, kan du redusere mengen chili, men avokadokremen runder godt av stinget fra chilien.
1/2 finhakket paprika
2 finhakkede røde chili
1 finhakket vårløk
1 mango i små terninger
1 lime, kun saften
1 neve finhakket koriander
200 g pillede reker
Bland sammen paprika, chili, vårløk, mango, limesaft, koriander og reker. Fordel blandingen i 4 porsjonsformer.
Avokadokrem:
1 avokado
1 lime, kun saften
2 ts honning
2 ss fløte
Alt blandes og kjøres jevnt i stavmikser, helles over i spumaflaske og sprøytes på toppen av hver skål. Om du ikke har spuma, kan du legge den på med en spiseskje.
Strø over litt knust spelt- og honningknekkebrød fra Sigdal Bakeri eller noe annet sprøtt og godt. Pyntes med frisk koriander og et par gressløkstrå.
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB