Rekecocktail med sting og avokadokrem

Denne forretten er en av mine favoritter. Om du synes den blir litt for sterk, kan du redusere mengen chili, men avokadokremen runder godt av stinget fra chilien.

1/2 finhakket paprika

2 finhakkede røde chili

1 finhakket vårløk

1 mango i små terninger

1 lime, kun saften

1 neve finhakket koriander

200 g pillede reker

Bland sammen paprika, chili, vårløk, mango, limesaft, koriander og reker. Fordel blandingen i 4 porsjonsformer.

Avokadokrem:

1 avokado

1 lime, kun saften

2 ts honning

2 ss fløte

Alt blandes og kjøres jevnt i stavmikser, helles over i spumaflaske og sprøytes på toppen av hver skål. Om du ikke har spuma, kan du legge den på med en spiseskje.

Strø over litt knust spelt- og honningknekkebrød fra Sigdal Bakeri eller noe annet sprøtt og godt. Pyntes med frisk koriander og et par gressløkstrå.

Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊

Du kan også følge bloggen på FB

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg