Restaurant Freiduria på La Manga del Mar Menor

Om du kommer sent ned til La Manga del Mar Menor, er denne restauranten et greit valg. Den ligger nær leiligheten vår og de er velvillige, selv om vi er sent ute. Med hyggelige servitører og en innholdsrik meny, er det alltid hyggelig å komme hit.

 

Gambas al ajillo

Du får servert gambas al ajillo på mange restauranter, men denne er spesielt god. Utover dette, kan de friste med mye deilig, både fra land og sjø.

2 kommentarer
      1. Til 4 personer:
        150 g villreker
        8 hvitløksfedd i skiver
        1-2 hele, tørka, grovknuste småchili
        8 ss olivenolje
        ¼ ts salt
        2 kvaster finhakket bladpersille
        Varm bittelitt olje i en panne. Tilsett chili og hvitløk og stek til de begynner å endre farge. Tilsett rekene og bittelitt salt. Forkokte reker trenger kun 1-2 minutter. Steker de for lenge, nlir de seige. Ta pannen vegg fra varmen og tilsett persillen.
        Legg rekene i varme porsjonsformer. Server med lyst brød (baguette) ved siden av, som ikke minst brukes til å suge opp den deilige oljen.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg