Denne forretten er rask og enkel å lage og smaker godt av Østen.
1 ss sesamolje
2 ss soyasaus
Saften av 2 lime
2 ss hvitvinseddik
2 ss honning
2 ss brunt sukker
300 g salma i små terninger
1 potte finhakket koriander
1 mango i små terninger
1/2 agurk i små terninger
Korianderblader til pynt
Bland sesamolje, soyasaus, limesaft, hvitvinseddik, honning og brunt sukker. Del laksen i små terninger og la den marinere i blandingen i kjøleskapet 1/2 time.
Når laksen er ferdigmarinert blander du den med finhakket koriander, mangoterninger og agurk.
Jeg bruker en metallring til anretningen og pynter med et korianderblad. Det smaker godt med litt sprøtt til og her har jeg brukt grissini, som er en god, italiensk kjeks.
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB