Salma med smak av Østen – en nydelig og lettlagd forrett

Denne forretten er rask og enkel å lage og smaker godt av Østen.

 

1 ss sesamolje

2 ss soyasaus

Saften av 2 lime

2 ss hvitvinseddik

2 ss honning

2 ss brunt sukker

300 g salma i små terninger

1 potte finhakket koriander

1 mango i små terninger

1/2 agurk i små terninger

Korianderblader til pynt

Bland sesamolje, soyasaus, limesaft, hvitvinseddik, honning og brunt sukker. Del laksen i små terninger og la den marinere i blandingen i kjøleskapet 1/2 time.

Når laksen er ferdigmarinert blander du den med finhakket koriander, mangoterninger og agurk.

Jeg bruker en metallring til anretningen og pynter med et korianderblad. Det smaker godt med litt sprøtt til og her har jeg brukt grissini, som er en god, italiensk kjeks.

 

Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊

Du kan også følge bloggen på FB

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg