Sandefjordssmør

Dette er en tradisjonsrik saus som kan brukes til all slags fisk, men den er fast tilbehør til juletorsken i familien vår.

1 liten boks fløte

1 bunt finhakket persille

ca. 250 g meierismør

Kok opp et fløte og persille. Tilsett smør litt etter litt og kok forsiktig opp mellom hver omgang, så ikke sausen skiller seg. Når alt smøret er tilsatt, fortsett kokingen forsiktig til passe konsistens. Her må man prøve seg litt fram.

 

Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊

Du kan også følge bloggen på FB

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg