Sitron- og urtebakt laks

Denne retten er både lettvint og god. Jeg brukte båtpoteter og smørdampa gulrøtter til, men du kan gjerne bruke kokte poteter og andre grønnsaker også.

1 kg laksefilet med skinn

Salt og pepper

2 dl crème fraîche

1 neve finhakket kjørvel, ev. persille el. dill

Skall av 1 sitron

1 ss flytende honning

Legg laksen med skinnsiden ned i en smurt ildfast form. Krydre med fiskekrydder, salt og pepper.

Bland sammen resten av ingrediensene og smør blandingen over laksen. Stek den i ovnen på 200 grader i ca 30 min. Skvis over litt sitron og server med valgfrie poteter og grønnsaker.

Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊

Du kan også følge bloggen på FB

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg