Smørdampa beter

Smørdampa beter smaker godt til både kjøtt og fiskeretter og i tillegg er det enkelt å lage. Det kan være lurt å bruke hansker når du skreller og skjærer opp rødbeter, hvis du ikke vil gå rundt med røde hender 🙂

 

1 rødbete, skrelt og delt i terninger

1 gulbete, skrelt og delt i terninger

1 løk i tynne båter

1 god klatt smør

Salt og pepper

Smelt smøret i en kjele, tilsett løken og la den frese til den begynner å få litt farge. Tilsett betene, litt salt og pepper.

La det koke i smøret på lav temperatur, mens du rører av og til. Sjekk etter noen minutter om de er møre. Koketiden er avhengig av størrelsen på terningene.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg