Søtpotet- og sellerirotpuré – godt til både kjøtt og fisk

Søtpotet- og sellerirotpuré smaker godt og er både potet og grønnsaker i ett.

2 søtpoteter

1/2 sellerirot

Fløte

3 ss kyllingfond

2 ts hvitløk fra tube

Skrell søtpoteter og sellerirot og del dem i terninger. Terningene legges i en kjele og dekkes akkurat med fløte. Tilsett kyllingfond og hvitløk og la det koke til terningene er møre. Kjør det til en fin puré med stavmikser og smak til med salt og pepper.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg