Spennende fiskesaus

Denne fiskesausen, med en smak av anis, smaker nydelig til all slags hvit og rød fisk.

2 finhakkede løk

3 gulrøtter i terninger

1 fedd finhakket hvitløk

1/2 fennikel i terninger

100 g smør

2 fiskebuljongterninger

1 dl hvitvin

1 dl Pastis (eller et annet anisbrennevin)

1/3 ltr fløte

1 boks creme fraiche

En god neve finhakket kjørvel

Start med å frese løk, gulrøtter, hvitløk og fennikel i smør, til løken er mør. Tilsett fiskebuljong og hvitvin. Kok til fuktigheten nesten er borte. Tilsett Pastis, fløte og creme fraiche. Kok opp og tilsett kjørvel.

 

Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊

Du kan også følge bloggen på FB

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg