Sticky pandanris med ananas

4 skiver fersk ananas

360 g sticky rice

1/4 boks (100 g) kokosnøttmelk

60 g sukker

6 g salt

4 g pandanblader

Du finner oppskriften på sticky rice her:

https://aperitivomat.blogg.no/sticky-rice.html

Hold risen varm, mens du lager resten av ingrediensene. Kjør kokosnøttmelken og pandanbladene i en blender, til en helt jevn, lysegrønn masse. Hell blandingen over i en kjele og tilsett salt og sukker. La det koke på svak varme, til en litt tykk grøt, som blandes med risen.

Legg risen på en tallerken og legg på ananasen. Pynt gjerne med et pandanblad og et mynte- eller sitronmelisseblad.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg