Stuffing til kalkun – vår favorittstuffing

Det finnes uendelig mange muligheter for stuffing til kalkun, men dette er vår favoritt.

500 g svinedeig

500 g kjøttdeig

2 rødløk, finhakket

2 dl rosiner

2 dl portvin

2 egg

1 ts pepper

2 ts salt
100 g lutefiskbacon

Legg rosinene i portvin over natta.

Brun baconet i tørr stekepanne. Ta det ut og brun løken godt i restfettet.
Elt alt godt sammen og stek en liten prøvebolle. Tilsett ev. mer krydder.
Det du ikke fyller i kalkunen, kan du legge som en kake ved siden av under kalkunstekingen.

 

Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊

Du kan også følge bloggen på FB

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg