Svinefilet i rosépeppersaus

Dette er en velsmakende rett, som er enkel og rask å lage.

800 g svinefilet

2 ss smør

1 boks fløte

1 ss (eller mer om du vil) hel rosépepper (helst syltet, men tørket går også bra)

1/2 dl soyasaus

Ev. sukkerkulør

Svinefiléten deles i tommetykke skiver og brunes på begge sider i smør.

Tilsett fløte, rosépepper og soyasaus. Om sausen virker for lys, kan den også få litt sukkerkulør. Det hele får koke i noen minutter, til sausen tykner. Smak til om den trenger mer salt, tilsett ev. mer soyasaus.

Serveres med stekt sopp, kokte poteter eller ris og blomkål eller brokkoli.

 

Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊

Du kan også følge bloggen på FB

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg