Jeg liker å variere tacoen og denne formen er en fin avveksling til den tradisjonelle varianten. Denne oppskriften er passe til 4 personer.
4 dl ris
1 løk, finhakket
2 ss smør til steking
300 g bønner, gjerne med chili
1 liten boks mais
3 ss koriander, finhakket
1 ss tacokrydder
1/2 ts pepper
600 g kjøttdeig
125 g Crème Fraîche
4 dl tacosaus
1 pk revet ost, gjerne vellagret
Kok ris etter anvisning på pakken.
Brun kjøttdeig og løk i en kjele. Rør inn tacokrydder og koriander og fordel blandingen utover en ildfast form. Fordel bønner over, deretter mais og ris. Dryss over 1/3 av osten.
Bland sammen crème fraîche og tacosaus og fordel utover risen.
Strø resten av osten over og stek på midterste rille på 200 grader i ca. 20 minutter, til osten er gyllen.
Server gjerne med en frisk salat og tacochips.
Denne retten må vi prøve! Så kreativt og godt det ser ut 🙂 Takk for oppskriften!
Bare hyggelig. Ønsker deg en fin søndag 😊
Bare hyggelig. Ønsker deg en fin søndag 😊