Terteskjell

Jeg synes det er morsomt å bla i den gamle, håndskrevne kokeboka mi og se på gamle oppskrifter. Terteskjell var en vanlig rett å servere da jeg var helt ung og kanskje glemt litt av mange.

Lag hvit saus av 2 ss smør, 2 ts karri, 2 ss mel og 4 dl melk. Smak til med salt og pepper. Tilsett frosne grønnsaker, for eksempel erter og gulrøtter. Tilsett fiskepudding i terninger og la alt bli gjennomvarmt. Rett før servering, tilsettes litt reker. Om du har ferske, smaker det aller best. Du kan også bruke frosne, men til nød kan du bruke lakereker.

 

Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊

Du kan også følge bloggen på FB

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg