Denne kyllingsuppen er en deilig og varmende rett, som passer godt nå på høsten. Om det frister med litt kokossmak, kan du erstatte creme fraichen med kokoskrem.
4 kyllingfileter i biter
2 løk i strimler
1 finhakket chili
2 gulrøtter i små terninger
4 ss thailandsk kyllingkraft
2 cm koriander fra tube
2 cm hvitløk fra tube
1 cm sitrongress i tube
2 ts karry
1 ss sweet chili dipping saus
1 boks creme fraiche
1 l vann
1 paprika i strimler
1 finsnittet vårløk
Litt frisk koriander til pynt
Kyllingfilet og løk brunes i en gryte. Tilsett chili, gulrøtter, thailandsk kyllingkraft, koriander, hvitløk, sitrongress, karry, sweet chili dipping saus, creme fraiche og vann.
La det koke til kyllingen er gjennomkokt, før paprika og vårløk tilsettes. Pyntes med frisk koriander.
Vi serverer den med godt brød til, f.eks. hjemmelagde baguetter, som du finner oppskrift på her:
http://aperitivomat.blogg.no/1472211306_baguetter.html
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB