Denne burgeren er både sunn og velsmakende. Du kan gjøre den så sterk eller mild du vil, ved å justere chilimengden. Du kan kjøpe ferdige burgerbrød, eller lage selv.
500 g laksefilet
300 g torskefilet
2 finhakkede chili
4 finhakkede sjalottløk
1 neve finhakket koriander
2 finstrimlede vårløk
2 sammenpiskede egg
1 dl fløte
Salt og pepper
Finhakk fisken med en god, skarp kniv. Bland inn chili, sjalottløk, koriander, vårløk, egg, fløte, salt og pepper. Elt det godt sammen, så det blir seigt.
Del deigen i fire like store deler og form fire fine burgere, som stekes i varm stekepanne med litt olje i ca. 2 minutter på hver side.
Legg burgerne i varme hamburgerbrød sammen med råkost, finstrimlet agurk, salat, rødløk eller annet tilbehør du er glad i. Risle over sweet chili dipping mix og/eller hoisinsaus, eller en annen dressing du ønsker.
Oppskrift på nydelige burgerbrød finner du her:
http://aperitivomat.blogg.no/1489129040_burgerbrd.html
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB