Thaifiskeburger

Denne burgeren er både sunn og velsmakende. Du kan gjøre den så sterk eller mild du vil, ved å justere chilimengden. Du kan kjøpe ferdige burgerbrød, eller lage selv.

 

500 g laksefilet

300 g torskefilet

2 finhakkede chili

4 finhakkede sjalottløk

1 neve finhakket koriander

2 finstrimlede vårløk

2 sammenpiskede egg

1 dl fløte

Salt og pepper

Finhakk fisken med en god, skarp kniv. Bland inn chili, sjalottløk, koriander, vårløk, egg, fløte, salt og pepper. Elt det godt sammen, så det blir seigt.

Del deigen i fire like store deler og form fire fine burgere, som stekes i varm stekepanne med litt olje i ca. 2 minutter på hver side.

Legg burgerne i varme hamburgerbrød sammen med råkost, finstrimlet agurk, salat, rødløk eller annet tilbehør du er glad i. Risle over sweet chili dipping mix og/eller hoisinsaus, eller en annen dressing du ønsker.

Oppskrift på nydelige burgerbrød finner du her:

http://aperitivomat.blogg.no/1489129040_burgerbrd.html

 

Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊

Du kan også følge bloggen på FB

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg