1 finhakket løk
2 gulrøtter
1 cm revet ingefær
2 finhakkede chili
2 fedd finhakket hvitløk
1 boks kokosmelk
1 boks kokoskrem
1/2 ltr. fiskekraft
1 liten flaske sweet chili dippingsaus
200 g fisk. Jeg har brukt laks her, men du kan gjerne bruke ørret eller en hvit fisk også
2 finstrimlede vårløk
100 g rensede reker
Litt finhakket koriander
Fres løk og gulrøtter i litt olje. Tilsett ingefær, chili og hvitløk.
Hell på kokosmelk, kokoskrem, fiskekraft og sweet chili dippingsaus. Kok opp og tilsett fisk. La det trekke til fisken er nesten klar, før du tilsetter vårløk, reker og koriander, rør rundt og server med godt brød.
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB
0 kommentarer