Tortillalefser kan brukes til mer enn taco og her har du en variant med thaismak. Denne oppskriften er passe til 2 pers.
2 kyllingbryst i strimler
1 finhakket løk
1 pose Paneng red curry eller en annen wok-saus du liker
8 minitomater, delt i 4
1/2 agurk i strimler
Litt finstrimlet salat
Fersk koriander
1/2 lime i båter
Fres kylling og løk i litt olje. Tilsett posen med woksaus. La det koke i noen minutter.
Dressing:
1 dl yoghurt
1/2 cm hvitløk fra tube
1/2 lime, kun saften
Varm tortillaene i folie i ovnen på 150 grader i 15-30 minutter.
Legg tortilla på en tallerken. Fordel kyllingblandingen over , sammen med salet, agurk og tomat. Risle litt dressing på toppen og noen blader koriander.
Rull sammen og kos deg. Serveres med en limebåt.
Nå kan du få tilsendt nyheter fra bloggen, ved å melde deg på HER