Varmrøkt pepperlaks med spennende tilbehør

Denne forretten inneholder flere spennende elementer, som tilsammen blir til en deilig kombinasjon. Alt kan gjøres klart i forveien, så den passer godt når du får gjester.

2 pk. varmrøkt pepperlaks (Troll Salmon)

3 kuler agurk

1 eple i terninger

1 dl eplejuice

1 neve dill + litt til pynt

3/4 beger creme fraiche

2 ss eddik

Litt sukker

4 ss rognperler

2 ss wasabiperler

Salt

Pepper

2 ts pepperrot, reven eller fra tube

Italiensk flatbrød (eller norsk)

Legg agurkkulene i lake med eddik, sukker, salt og pepper. La det trekke i noen timer, gjerne over natten.

Kok eplebitene i en god eplejuice til bitene er møre, smak til med sukker, avkjøles.

Kjør en pakke med laks sammen med creme fraiche, en neve dill og pepperrot, til en jevn masse.

Varm den andre laksen forsiktig i en mikroovn til den er lun.

Anrett som på bildet, eller som du ønsker.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg