500 g kjøttdeig
2 egg
3 dl fløte
2 dl strøkavring eller panko
1/2 ts hvit pepper
1/2 ts nellik
1/2 ts muskat
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
200 g smør
Elt sammen kjøttdeig, fløte, egg, salt, hvit pepper og krydder.
Legg strøkavring i en liten bolle.
Del kjøttdeigblandingen i fire like deler. Smør hendene med litt olje, så blandingen ikke fester seg til hendene og det blir enklere å forme runde burgere som er ca. 2 cm tykke. Dryss et lag med brødsmuler på oversiden, legg dem i varm stekepanne med smeltet smør og dryss brødsmuler på den andre siden.
La dem steke i ca. 20 minutter på middels varme.
Server Wallenbergs med kapers, potetmos, kokte grønne erter, og tyttebærsyltetøy.
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB