Kalvefilet sous vide

Denne oppskriften gir en helt perfekt, mør og saftig kalvefilet.

Skjær av sener og hinner. Krydre med timian, hvitløk og pepper. Legg fileten i en sous videpose og vakumer den. Legges i sous viden på 52 grader i tre timer, før du tar den ut av posen og gir den en runde på grillen, så den blir gylden og får en fin stekeskorpe. La den hvile i noen minutter, før du deler den opp. Resultatet blir helt fantastisk.

Du kan, om du ikke har sous vide, grille den til den får en kjernetemperatur på 64 grader.

 

Her har jeg servert kalvefileten med pastinakk og spinatpuré http://aperitivomat.blogg.no/1472295914_pastinakk_og_spinatpu.html

og rotgrønnsaker med kantarell http://aperitivomat.blogg.no/1472371037_ovnsbakte_rotgrnnsake.html.

Du finner begge oppskriftene i bloggen.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg