Tacopizza med kylling

Tacopizza med kylling er populært hos oss.

Jeg bruker vanlig pizzabunn som du finner oppskrift på her:

http://aperitivomat.blogg.no/1469531880_pizzakveld_i_loungen.html

Kyllingen og strimlet løk stekes med tacokrydder. Som pizzasaus bruker jeg tacosaus på glass. Du kan velge den styrken du liker best, men jeg bruker medium sterk saus. I tillegg til kyllingen, legger jeg på finstrimlet purre, biter av tomat, mais, jalapeño og selvfølgelig ost. Når steketiden nærmer seg slutten, legger jeg på tortillachips. De smaker ekstra godt når de får bli litt lune.

Jeg serverer pizzaen sammen med guacamole og rømme.

Du finner oppskrift på guacamole her:

http://aperitivomat.blogg.no/1471970838_enchiladas_med_spenne.html

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg