Bland sammen1/2 finhakket paprika, 2 finhakkede, røde chili, 1 finhakket vårløk, 1 mango i små terninger, saften av 1 lime, 1 neve finhakket koriander og 200 g pillede reker. Fordel blandingen i 4 porsjonsformer.
Lag avokadokrem av 1 avokado, saften av 1 lime, 2 ts honning og 2 ss fløte. Ingrediensene kjøres jevn i stavmikser, helles over i spumaflaske og sprøytes på toppen av hver skål. Om du ikke har spume, kan du legge den på med en spiseskje.
Strø over litt knust spelt- og honningknekkebrød fra Sigdal Bakeri eller noe annet sprøtt og godt. Pyntes med frisk koriander og et par gressløkstrå.
Til hovedrett serveres andebryst med ferskensaus. Oppskriften på dette finner du her:
Desserten er en lekker variant av rom- og rosinis, som du finner oppskrift på her:
http://aperitivomat.blogg.no/1481347991_romis_med_karamellise.html
Nam så godt! Ha en fin dag 🙂
Ser helt fantastisk nydelig ut !