Deilig ostetallerken til dessert eller kveldskos

Jeg synes en ostetallerken er en perfekt avslutning på et godt måltid. Det er lettvint, kan gjøres klart i forveien, det kan varieres i nesten det uendelige og det smaker godt.

Ostene er gruveost og camember fra Eiker gårdsysteri, i tillegg til en vellagret roquefort, men du kan velge etter egen smak og humør. Som tilbehør har jeg brukt et par slag syltetøy, fersk fiken, bringebør, druer, pasjonsfrukt og en hjemmelaget blanding av tørkede frukter, nøtter og honning. Den finner du oppskriften på her:

http://aperitivomat.blogg.no/1489130108_honningglassert_frukt_og_valntter__nydelig_tilbehr_til_ost_og_kjeks.html

Det smaker ekstra godt med et glass portvin til.

https://advrl.com/499/56604/e-c

Du kan også følge bloggen via Facebook:

https://www.facebook.com/aperitivomat.blogg.no/

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg