Den er enkel å lage til mange, siden du brer tortillaene utover stekebrettet, legger fyllet oppa, ost på toppen og gratinerer i ovnen.
1 pk tortilla etter smak og behag. Jeg har brukt med ost og jalapeño
400 g karbonadedeig
1 finhakket løk
1 fedd finhakket hvitløk
1 pk revet ost
1 pk. tacokrydder, eller bruk hjemmelaget, som du finner oppskrift på her:
http://aperitivomat.blogg.no/1478884477_taco_kan_vre_mer_enn_.html
Stek karbonadedeig, løk og hvitløk, bland i tacokrydder. Hell posen med tortillachips utover en langpanne, dekket med bakepapir. Bre kjøttblandingen over, dryss ost på toppen. Gratineres i ovnen på 225 grader, til osten er gyllen. Ta den ut før chipsen blir for brun.
Serveres gjerne med en god salat eller salsa, som du finner oppskrift på her:
http://aperitivomat.blogg.no/1528613171_tomatsalsa_til_meksikansk_mat.html
og guaccamole, som du finner oppskrift på her:
http://aperitivomat.blogg.no/1496560193_guacamole.html