Gratinerte tortillachips

Den er enkel å lage til mange, siden du brer tortillaene utover stekebrettet, legger fyllet oppa, ost på toppen og gratinerer i ovnen.

1 pk tortilla etter smak og behag. Jeg har brukt med ost og jalapeño

400 g karbonadedeig

1 finhakket løk

1 fedd finhakket hvitløk

1 pk revet ost

1 pk. tacokrydder, eller bruk hjemmelaget, som du finner oppskrift på her:

http://aperitivomat.blogg.no/1478884477_taco_kan_vre_mer_enn_.html

Stek karbonadedeig, løk og hvitløk, bland i tacokrydder. Hell posen med tortillachips utover en langpanne, dekket med bakepapir. Bre kjøttblandingen over, dryss ost på toppen. Gratineres i ovnen på 225 grader, til osten er gyllen. Ta den ut før chipsen blir for brun.

Serveres gjerne med en god salat eller salsa, som du finner oppskrift på her:

http://aperitivomat.blogg.no/1528613171_tomatsalsa_til_meksikansk_mat.html

og guaccamole, som du finner oppskrift på her:

http://aperitivomat.blogg.no/1496560193_guacamole.html

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg