Minas thailaks med en liten tvist

Oppskriften er passe til 4 personer.

800 g laks

2 finhakkede chili

2 dl soyasaus

1 dl honning

1 ss grov sennep

1 ts finhakket eller malt ingefær

Bland sammen alt utenom laksen. Legg laksen i en ildfast form og hell blandingen over. La hvile i ca. 15 – 30 min. Settes i ovnen på 200 grader i ca. 30 minutter. Serveres med kraften fra bunnen av formen, ris, en limebåt og en god salat, f.eks. mangosalsa, som du finner oppskrift på her:

http://aperitivomat.blogg.no/1522252556_kylling_med_mangosalsa_og_tortilla.html

 

https://advrl.com/499/56604/d-c

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg