Argentisk indrefilet av kalv med chimichurri og potetsalat med blåskimmel

Beregn 200 – 250 g kjøtt per person.

Kalvefileten bør ha ligget i romtemperatur i ca. 30 minutter før grilling. La den ligge i ferdigkjøpt rub før grillingen, så blir den ekstra god. Brun fileten godt på alle kanter på grillen, før du legger den på den øvre hylla og lar den ligge der til den er ferdig stekt. Stikk gjerne inn et steketermometer, så er du sikrere på resultatet. Fileten er rød når den har en kjernetemperatur på 55-60 grader og rosa når steketermometeret viser 60-65 grader. La fileten hvile i ca. 15-20 minutter før den skjæres opp og serveres.

Du finner oppskrift på chimichurri her:

http://aperitivomat.blogg.no/1535495423_chimichurri__en_litt_annen_variant.html

Potetsalaten finner du oppskrift på her:

http://aperitivomat.blogg.no/1533208562_potetsalat_med_blskimmelost.html

Server med valgfrie grønnsaker. Jeg har stekt minitomater, sopp og løk, som kun er krydret med litt salt og pepper..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg