Dessert med hvit sjokoladeterrin, chocolate chip cookie, skogsbærcoulis og pikekyss

Jeg synes det er spennende å sette sammen mange elementer når jeg lager dessert. Jeg lager alt klart i forveien og legger det opp når vi skal spise. Du trenger selvfølgelig ikke å bruke alle elementene i denne desserten, om du ikke vil, men alt smaker godt sammen.

I tillegg til hvit sjokoladeterrin, chocolate chip cookie, skogsbærcoulis og pikekyss, har jeg brukt bringebær, blåbær og mynteblader.

Chocolate chip cookie finner du oppskrift på her:

http://aperitivomat.blogg.no/1487138353_chocolate_chip_cookies_med_hvit_sjokolade.html

Du finner oppskrift på pikekyss her:

http://aperitivomat.blogg.no/1537900461_pikekyss.html

Hvit sjokoladeterrin finner du oppskrift på her:

http://aperitivomat.blogg.no/1537680317_hvit_sjokoladeterrin.html

Skogsbærcoulis finner du oppskrift på her:

http://aperitivomat.blogg.no/1538650890_skogsbrcoulis.html

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg