Indiske grillspyd med lam og paneer

Denne oppskriften er passe til 4 personer.

800 g lammestrimler (eller del f.eks. mørbrad i terninger)

1 glass valgfri indisk saus

2 pakker paneer

2 rødløk, delt i 4

1 gul paprika

1 grønn paprika

Legg kjøttet i sausen, for marinering i minimum 1 time, gjerne over natten.

Tre alle ingrediensene på spyd og grill dm til de fåt fin farge på alle kanter. Pass på at de ikke grilles så lenge at det blir tørt.

Serveres med nanbrød, ris, raita og mangochutney.

Du finner oppskrift på raita her:

http://aperitivomat.blogg.no/1497191922_raita.html

Oppskrifter på nanbrød, finner du her:

http://aperitivomat.blogg.no/1489128990_nanbrd_med_lkfr_nigellafr.html

her:

http://aperitivomat.blogg.no/1488443059_nanbrd_med_koriander.html

eller favoritten min:

http://aperitivomat.blogg.no/1475154012_peshwari_naan.html

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg