Denne oppskriften er passe til 4 personer.
800 g lammestrimler (eller del f.eks. mørbrad i terninger)
1 glass valgfri indisk saus
2 pakker paneer
2 rødløk, delt i 4
1 gul paprika
1 grønn paprika
Legg kjøttet i sausen, for marinering i minimum 1 time, gjerne over natten.
Tre alle ingrediensene på spyd og grill dm til de fåt fin farge på alle kanter. Pass på at de ikke grilles så lenge at det blir tørt.
Serveres med nanbrød, ris, raita og mangochutney.
Du finner oppskrift på raita her:
http://aperitivomat.blogg.no/1497191922_raita.html
Oppskrifter på nanbrød, finner du her:
http://aperitivomat.blogg.no/1489128990_nanbrd_med_lkfr_nigellafr.html
her:
http://aperitivomat.blogg.no/1488443059_nanbrd_med_koriander.html
eller favoritten min:
http://aperitivomat.blogg.no/1475154012_peshwari_naan.html
Nam nam! Ser nydelig ut 😀
Så spennende rett (:
Lilli: Takk, ha en fin dag 🙂