Taco med fisk smaker bedre enn det høres ut. Jeg liker godt denne varianten med laks og hjemmelaget salsa. Det går fort å lage laksetaco. Den trenger kun å stekes i 2 minutter med krydder og olje og den tilsettes heller ikke vann, som du gjør med kjøttdeigtaco. Denne oppskriften er passe til 4 personer.
Laksen:
600 g laksefilet, f.eks. Salma
4 ss tacokrydder, gjerne hjemmelaget
2 ss nøytral olje, f.eks raps
Krydre laksen med tacokrydder og stek den i oljen i 1 minutt på hver side.
Salsa:
1/2 slangeagurk i små terninger
1/4 finhakket rødløk
1 liten boks mais
Bland alle ingrediensene til salsaen og smak til med salt og pepper
Server med lomper, tacosaus etter eget ønske, reven ost og ev. rømme eller guaccamole.
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB