Påske og lam hører sammen. Hvorfor ikke prøve en eller flere av disse spennende variantene:
Begersvingenlam eller kampen om den grønne gørra:
https://aperitivomat.blogg.no/1476112582_begersvingen_lam.html
Pinnekjøtt med kålrabistappe og en nydelig saus:
https://aperitivomat.blogg.no/1482221439_klrabistappe_til_pinn.html
Lammelår fra Marokko:
https://aperitivomat.blogg.no/1474182833_marokkansk_lam.html
Lammecaré med potet og løkstabler:
https://aperitivomat.blogg.no/1473784340_lammecarr_med_potet_o.html
Lam i tortilla:
https://aperitivomat.blogg.no/1474269638_lam_i_tortilla.html
Indrefilet av lam med potetmos, betemiks og gremolata:
Lam sous vide med hasselbackpoteter og mammas deilige saus:
Lammeskank med rotgrønnsaker i ovnen:
https://aperitivomat.blogg.no/1502168368_lammeskank_med_rotgrnnsaker_i_ovnen.html
Hjemmelaget lammekebab:
https://aperitivomat.blogg.no/1478117222_hjemmelaget_kebab_i_p.html
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB