Påskelammet

Påske og lam hører sammen. Hvorfor ikke prøve en eller flere av disse spennende variantene:

 

Begersvingenlam eller kampen om den grønne gørra:

https://aperitivomat.blogg.no/1476112582_begersvingen_lam.html

 

Pinnekjøtt med kålrabistappe og en nydelig saus:

https://aperitivomat.blogg.no/1482221439_klrabistappe_til_pinn.html

 

Lammelår fra Marokko:

https://aperitivomat.blogg.no/1474182833_marokkansk_lam.html

 

Lammecaré med potet og løkstabler:

https://aperitivomat.blogg.no/1473784340_lammecarr_med_potet_o.html

 

Lam i tortilla:

https://aperitivomat.blogg.no/1474269638_lam_i_tortilla.html

 

Indrefilet av lam med potetmos, betemiks og gremolata:

https://aperitivomat.blogg.no/1543304888_indrefilet_av_lam_med_potetmos_smrdampet_betemiks_og_gremolata-2.html

 

Lam sous vide med hasselbackpoteter og mammas deilige saus: 

https://aperitivomat.blogg.no/1541174935_lam_sous_vide_med_mammas_deilige_saus_og_hasselbackpoteter.html

 

Lammeskank med rotgrønnsaker i ovnen:

https://aperitivomat.blogg.no/1502168368_lammeskank_med_rotgrnnsaker_i_ovnen.html

 

Hjemmelaget lammekebab:

https://aperitivomat.blogg.no/1478117222_hjemmelaget_kebab_i_p.html

 

Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊

Du kan også følge bloggen på FB

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg