Jeg har fått mange spørsmål om forslag til meny til nyttårsaften, så jeg legger ut noen forslag:
Til forrett:
Salma med smak av Østen:
http://aperitivomat.blogg.no/1481446868_salma_med_litt_smak_a.html
eller røykelaks med Skagensalat, som jeg også synes passer godt om du skal servere pinnekjøtt:
http://aperitivomat.blogg.no/1478247819_04112016.html
Om du ønsker en forrett med kjøtt, foreslår jeg asparges med skinke og hollandaise:
http://aperitivomat.blogg.no/1469616537_venner_til_middag_og_.html
Til hovedrett:
Kveitefilet med baconterninger, ertepuré og amaronesaus
http://aperitivomat.blogg.no/1471764075_kveitefilet_med_bacon.html
Om du ønsker en hovedrett med kjøtt:
Kalvefilet med kantareller, fløtegratinerte poteter og rødvin- og portvinssaus. Siden det ikke finnes ferske kantareller nå, kan du erstatte dem med tørkede, som legges i vann før steking, eller annen sopp, som sjampinjong eller aromasopp.
http://aperitivomat.blogg.no/1475325377_kalvefilet_med_kantar.html
eller ytrefilet med pastinakkpuré og cognac- og peppersaus:
http://aperitivomat.blogg.no/1477209321_ytrefilet_sousvide_me.html
Til dessert:
Sjokoladefondant med chili:
http://aperitivomat.blogg.no/1471371651_sjokoladefondant_med_.html
eller Crème brûlée:
http://aperitivomat.blogg.no/1474184982_crme_brle.html
Den øverste retten så helt fantastisk ut!! Med sjokoladefondant:)
Ser nydelig ut! 🙂
Her var det mye godt. Her serveres hel kalkun med waldorf nyttårsaften 🙂
Mariann: Det er også nydelig (: